FLUIT
Actieprijs!

FLUIT

Design Archirivolto
De Fluit chair van ACTIU is gemaakt van 100% gerecycled glasvezel en polypropyleen plastic, gecertificeerd door GreenWorld Compounding.
Minimale besteleenheid: 2
187,50
165,29
Incl. BTW: 200.00

De Fluit chair van ACTIU is gemaakt van 100% gerecycled glasvezel en polypropyleen plastic, gecertificeerd door GreenWorld Compounding.
Het materiaal is afkomstig van de fruit- en groentekisten uit Andalusië, een regio die bekend staat als de "moestuin van Europa". Door het gebruik van twee homogene en lineaire injectielagen kan de weerstand worden versterkt, waardoor het een van de meest stabiele stoelen op de markt is en elk gevoel van wiebeligheid wordt geëlimineerd.

Fluit is een stoel met een harmonieus design, licht en robuust in gelijke delen dankzij het innovatieve dubbele gasinjectieproces. De delicate afwerking en het zachte gevoel maken plaats voor unieke sensaties dankzij een vloeiend ontwerp waarmee de gebruiker zijn handen zachtjes over de hele stoel kan laten gaan in een continue beweging, omdat deze vrij is van randen of gewrichten.

Fluit is een stoel die is ontworpen om zich aan te passen aan elke ruimte. Dankzij de organische lijnen kan het gracieus in verschillende omgevingen vloeien, en het heeft zijn eigen kenmerken, zoals standaard UVI-bescherming, en het is super stapelbaar (tot 20 eenheden voor het model zonder armleuningen), waardoor het een ideaal designstuk is voor het inrichten van zowel binnen- als buitenruimtes (met een overdekt dak).


Bestelnummer
FL1 60 01
Merk
Designer
Rubrieken
Verkrijgbaar in de kleuren
P50 White ECO Polypropylene
P71 Grey ECO Polypropylene
P74 Mustard ECO Polypropylene
P68 Green ECO Polypropylene
P76 Sand Beige ECO Polypropylene
P60 Black ECO Polypropylene

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2022. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0