ACTIU

ACTIU

Een fijne werkomgeving helpt om effectiever en efficiƫnter te werken.

HomeMerken ACTIU Artikelen 35
Actieprijs!
ACTIU TNK Flex Bureaustoel OUTLET

ACTIU TNK Flex Bureaustoel OUTLET

Showroommodel NU MET Eur. 600,-- KORTING!!!
Bureaustoel TNK Flex (serie 50) met een Medium rugleuning, volledig gestoffeerd in leder! Tevens is de stoel uitgevoerd met 3D armleuningen met soft PP opdekjes, aluminium gepolijst voetkruis met multifunctionele wielen...
563.001163.00
BEND

BEND

Op aanvraag
CUBIC

CUBIC

Vanaf 589.40
Actieprijs!
EFIT 40 Bureaustoel (High Back)

EFIT 40 Bureaustoel (High Back)

ALEGRE Design (2016)
eFIT is de nieuwe betaalbare bureaustoel van ACTIU! De eFIT 40 wordt standaard geleverd met Air Comfort System en Seat-Slide.
295.12368.90
SPACIO

SPACIO

102.20
SPACIO

SPACIO

116.20
SPACIO

SPACIO

142.10
SPACIO Collegestoel

SPACIO Collegestoel

Design Sigfrido Bilbao
Stapelbare conferentiestoel voorzien van opklapbaar- en wegdraaibaar Compact Laminaat schrijfplateau.
159.60
TALENT 100

TALENT 100

Vanaf 313.60
TALENT 300

TALENT 300

Vanaf 478.80
TALENT 500

TALENT 500

Vanaf 771.40
Getoond 1 tot 21 van 35. Er zijn meerdere pagina's.

ACTIU

Actiu is een Spaanse fabrikant van hoogwaardig kantoormeubilair. De oprichter is sinds 1968 actief als meubelmaker, waarna hij zich in de jaren ’80 en ’90 voornamelijk op kantoorinrichting heeft gestort. Behalve dat Actiu mooi en kwalitatief hoogstaand kantoormeubilair produceert, hebben ze zich ook gestort op duurzaamheid en zijn ze onderscheiden met de toonaangevende LEED certificering.

De kenmerkende stijl van Actiu

De designers van Actiu geloven erin dat een fijne werkomgeving helpt om effectiever en efficiënter te werken en daardoor uiteindelijk ook gelukkiger te worden. Men brengt veel tijd door in een kantoor, dus moeten de meubels niet alleen van de beste kwaliteit zijn, maar ook mooi ogen. Zo hebben ze meerdere design awards gewonnen en blijven ze altijd innoveren. Door samenwerkingsverbanden aan te gaan met verschillende designbureaus, blijft de collectie altijd afwisselend, met als rode draad het strakke design en ultieme comfort.

Het technologische en ecologische wonder: Actiu hoofdkantoor

Het Actiu hoofdkantoor in Alicante is volledig zelfvoorzienend wanneer het gaat om water en energie. Ze beschikken over het grootste zonnepanelenpark op een zakelijk dak in heel Europa, waardoor ze vele tonnen CO2 besparen. Daarnaast wordt regenwater opgevangen en bewaard in grote reservoirs ter grootte van vier olympische zwembaden. Dankzij deze maatregelen, hebben ze het Leader in Energy and Environmental Design (LEED) certificaat mogen ontvangen. Naast deze ecologische manier van werken, gaan ze ook erg duurzaam om met de gebruikte materialen. Zo wordt er zo min mogelijk afval geproduceerd en werken de moderne machines met minimale uitstoot. 

Waarom KMP Kantoormeubilair graag Actiu aanbiedt

Actiu staat absoluut in de top wanneer het gaat om kantoormeubilair. Het mooie en tijdloze design is een prachtige aanvulling op de immer hoge kwaliteit. Vul dit aan met hun oog op duurzaamheid: bij elk product is duidelijk welk percentage ervan is gemaakt van gerecycled materiaal en hoeveel er na de levensduur weer  terug gerecycled kan worden. Van bureaustoelen, opbergkasten en loungebanken tot complete bedrijfsruimte-inrichtingen, met Actiu is design optimaal gecombineerd met comfort en plezier.

KMP Kantoormeubilair
Gyroscoopweg 84
1042 AX Amsterdam

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2021. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0