MAKI Glass

Diepte 80cm, 90cm of 100cm
De jarenlange samenwerking tussen Kristalia en Bartoli Design heeft geresulteerd in echte bestsellers zoals de Sushi- en Nori-tafels.
Vanaf
1363,64
Incl. BTW: 1650.00

De jarenlange samenwerking tussen Kristalia en Bartoli Design heeft geresulteerd in echte bestsellers zoals de Sushi- en Nori-tafels.
Nu is het tijd voor Maki: een tafel ook geïnspireerd door een idee van pure eenvoud, met typisch oosterse aantrekkingskracht en beenprofielen met aangenaam afgeronde, in plaats van scherpe hoeken. Net als de andere tafelprojecten van Bartoli Design, is Maki ook beschikbaar in een uitschuifbare of vaste versie, in verschillende afmetingen en kleuren, waardoor een veelvoud aan esthetische en functionele oplossingen mogelijk is. Deze versie van de Maki tafel is 80cm, 90cm of 100cm diep en beschikbaar met verschillende soorten glazen bladen. Deze tafel is ook beschikbaar als uitschuifbare tafel.Uitschuifbare tafels zijn voorzien van getrokken aluminium verlengstukken, ondergebracht in een speciaal compartiment.

Lengte: 114 - 303

 

Leg finish:

  • White lacquered aluminium (similar to RAL 9016)
  • Black lacquered aluminium (similar to RAL 9004)
  • "Exclusive" lacquered steel (Brown, Champagne, Onyx black, Space gray)

 

Finish of extensions:

  • White Alucompact® laminate
  • Sand grey Alucompact® laminate
  • Anthracite grey Alucompact® laminate
  • Black Alucompact® laminate

Bestelnummer
01MAK11F
Merk
Designer
Rubrieken
Verkrijgbaar in de kleuren
Gloss Black Glass
Gloss Extra-White Glass
Matt Black Glass
Matt Extra-White Glass

Kijk ook eens naar…

NORI Glass

NORI Glass

Vanaf 1241,32
MAKI Outdoor Dekton

MAKI Outdoor Dekton

Vanaf 2225,62
Maki Dekton

Maki Dekton

Vanaf 2225,62

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2022. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0