KRISTALIA

KRISTALIA

Innovatief design, met de nadruk op het experimenteren en techniek

HomeMerken KRISTALIA Artikelen 89
SHARKY Wooden Base

SHARKY Wooden Base

Design Neuland. Paster & Geldmacher (2014)
De naam van deze mooie designstoel komt van de twee "vinnen" aan de achterkant van de stoel, de koppeling tussen het frame en de kuip.
383.47
SUSHI Dekton

SUSHI Dekton

Vanaf 1939.67
SUSHI Wood

SUSHI Wood

Vanaf 3268.60
SUSHI Glass

SUSHI Glass

Vanaf 848.76
SUSHI Outdoor Slatted FENIX-NTM®

SUSHI Outdoor Slatted FENIX-NTM®

Design Studio Bartoli
Strak gedesignde tafel met geanodiseerd aluminium frame voorzien van Fenix-NTM® laminaat.
Vanaf 1619.83
Maki Dekton

Maki Dekton

De jarenlange samenwerking tussen Kristalia en Bartoli Design heeft geresulteerd in echte bestsellers zoals de Sushi- en Nori-tafels.
Vanaf 2225.62
MAKI Wood

MAKI Wood

Vanaf 3548.76
MAKI Glass

MAKI Glass

Vanaf 1363.64
MAKI Outdoor Dekton

MAKI Outdoor Dekton

Vanaf 2225.62
Getoond 1 tot 21 van 89. Er zijn meerdere pagina's.

KRISTALIA

Kristalia geeft speciale aandacht aan innovatieve designprojecten, waarbij de nadruk ligt op het experimenteren en het zoeken naar nieuwe technische oplossingen. De materialen komen vooral voort uit de mode- en sportwereld.  De esthetische en kwalitatieve eigenschappen van Kristalia worden erg gewaardeerd in de Italiaanse en internationale markt.

Milieuvriendelijke kantoormeubelen

Kristalia streeft ernaar om zo min mogelijk schade aan te brengen aan het milieu bij de werkzaamheden. Het merk heeft ook een voorkeur voor hernieuwbare of recyclebare materialen zoals hout, glas, staal of aluminium. Voor de eindproducten wordt vooral aluminium gebruikt om kwaliteit en duurzaamheid te kunnen garanderen. De verschillende producten van Kristalia zijn gebouwd om hevige fysieke weerstand aan te kunnen. Een goed gebouwd stuk meubilair, welke niet breekt en voor een lange periode nieuw blijft, kan gebruikt worden voor een erg lange tijd.   

Award winnende producten

Kristalia is een merk dat passie, kwaliteit en verantwoordelijkheid samenbrengt. Dit bedrijf heeft meerdere awards gewonnen, zoals de ‘Interior Innovation Award for Elephant Wood’ in 2012. Verder heeft het merk samengewerkt met de meest prestigieuze designers zoals Bartoli Design, Luca Nichetto & Neuland.

Het assortiment van KMP

KMP Kantoormeubilair is al bijna 35 jaar een begrip in de branche en bevat een zeer uniek aanbod van standaard kantoormeubilair en een verrassend aanbod van betaalbare designmeubelen. KMP heeft absolute topmerken zoals Kristalia in het assortiment. Problemen met rugklachten of andere fysieke ongemakken? KMP is tevens een specialist als het gaat om ergonomische bureaustoelen en andere zitoplossingen. Your office is our Business!

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van KMP? Neem dan direct contact met ons op of vraag een offerte aan.

KMP Kantoormeubilair
Gyroscoopweg 84
1042 AX Amsterdam

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2021. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0