Zit-Sta bureaus

HomeWerkplek Zit-Sta bureaus 54
Actieprijs!
FLEX 3 PRO - OUTLET AANBIEDING -

FLEX 3 PRO - OUTLET AANBIEDING -

Nog slechts 1 Exemplaar beschikbaar!
De FLEX 3 PRO met een zit-sta hoogte van 65-130cm kenmerkt zich door haar zeer stevige frame en gesloten stille motoren in de kolompoten.
495,87959,-
Flex 4 incl. blad
Actieprijs!

Flex 4 incl. blad

1280,-1600,-
Actieprijs!
ONLY ERGO

ONLY ERGO

STANDUP QU650
Het Standup frame is met een elektrische hoogteverstelling 64-128cm uitgerust en is ook in de hoogste positie ZEER STABIEL.
469,-669,-
Flex 3 Hoekopstelling
Actieprijs!

Flex 3 Hoekopstelling

1163,201454,-
FLOW Desk
Actieprijs!

FLOW Desk

628,-838,-
Actieprijs!
ERGO.PRO

ERGO.PRO

De Ergo Pro is het paradepaardje van het TOPMERK ERGONICE en heeft door zijn extra dikke pootstel een industriële uitstraling en is tevens extra stabiel.
489,-652,-
FLEX 3plus
Actieprijs!

FLEX 3plus

675,20844,-
FLEX 3+ met wang
Actieprijs!

FLEX 3+ met wang

960,-1280,-
ERGO.PRO Duo
Actieprijs!

ERGO.PRO Duo

1000,-1359,-
Getoond 1 tot 21 van 54. Er zijn meerdere pagina's.

Zit-Sta bureaus

Zowel op kantoor als op de thuiswerkplek zijn zit-sta bureaus tegenwoordig de norm. Vaak elektrisch in hoogte verstelbaar met voorkeursinstellingen. Hierdoor wordt afwisselend zittend en staand werken een fluitje van een cent. Dat draagt bij aan je gezondheid en ontlast de rug. Maar het is ook handig in overleg met collega's of klanten, om samen een beeldscherm te bekijken of natuurlijk tijdens de VrijMiBo :-)

Elektrisch verstelbare Zit Sta werkplekken

KMP maakt het u graag zo eenvoudig mogelijk. Daarom bieden wij zit-sta werkplekken aan die elektrisch verstelbaar zijn. Met behulp van voorkeursinstellingen zijn dit soort werkplekken ook uitermate geschikt als flexplek waar medewerkers met één druk op de knop hun eigen instellingen kiezen bij aanvang van het werk.

Zit-Sta werkplekken zijn goed voor je rug

Eenvoudig de juiste individuele werkhoogte instellen is beter voor je rug. Afwisselend zittend en staand werken is nog eens een stapje beter.

Dat is minstens zo belangrijk bij thuiswerken, zeker nu we dat allemaal veelvuldig doen. De eettafel met bijbehorende stoel is niet geschikt om een volledige werkdag aan door te brengen. Gun jezelf daarom een kwalitatief hoogwaardige werkplek.

Hoge kwaliteit zit-sta bureau

KMP levert uitsluitend zit-sta bureaus van hoge kwaliteit. Mede daarom geven we op nagenoeg alle producten 10 jaar garantie. Wij leggen ons toe op een divers assortiment waarbij kwaliteit en design speerpunten zijn. Dat alles is beschikbaar in verschillende kleuren en materialen. KMP levert snel. We beschikken over een eigen magazijn, logistiek en montageafdeling.

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2023. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0