Thuiswerkplek

HomeWerkplek Thuiswerkplek 50
ARKI Desk

ARKI Desk

Het strakke, lineaire ontwerp van de Arki-Desk maakt hem bijzonder veelzijdig en geschikt voor flexibele en functionele moderne bedrijfs- en thuiskantoren.
Vanaf 750,-
ARKI Desk Wood

ARKI Desk Wood

Vanaf 1025,-
Baguette Desk

Baguette Desk

Vanaf 1080,70
Banffy

Banffy

527,-
Console WIRE

Console WIRE

Vanaf 645,-
COVE bureaustoel

COVE bureaustoel

Vanaf 340,-
EARL of Wood

EARL of Wood

Design Philippe Starck (2020)
Earl of Wood is de nieuwste telg uit de SMART WOOD collectie van Kartell.
838,84
Actieprijs!
FLEX 3 PRO - OUTLET AANBIEDING -

FLEX 3 PRO - OUTLET AANBIEDING -

Nog slechts 1 Exemplaar beschikbaar!
De FLEX 3 PRO met een zit-sta hoogte van 65-130cm kenmerkt zich door haar zeer stevige frame en gesloten stille motoren in de kolompoten.
495,87959,-
Flex 4 incl. blad
Actieprijs!

Flex 4 incl. blad

1280,-1600,-
FLEX Light
Actieprijs!

FLEX Light

525,-700,-
FRIDAY

FRIDAY

Op aanvraag
Hanami

Hanami

Vanaf 1054,-
Getoond 1 tot 21 van 50. Er zijn meerdere pagina's.

Thuiswerkplek

Een passend bureau, de gewenste verlichting en een stoel die het comfort compleet maakt. KMP Kantoormeubilair zorgt voor een thuiswerkplek die nergens aan ontbreekt. Hier staan alle producten die bijdragen aan een ideale thuiswerkplek. Ook bieden wij persoonlijk en deskundig advies. Een thuiswerkplek behoort in bijna elke sector steeds meer tot de norm, dus is het belangrijk dat deze naar wens is ingericht.

Geen mens is hetzelfde. Het is dus belangrijk dat ieder de sfeer kan kiezen waarin hij of zij het liefste aan de slag gaat. Daarom heeft KMP een gevarieerd aanbod als het gaat om bijvoorbeeld bureaus, verlichting en bureaustoelen. Deze bezorgen wij zelf. Ook worden de meeste producten direct gemonteerd bij levering.

Thuiswerken zonder fysieke klachten

Een goed bureau en een comfortabele bureaustoel is cruciaal voor de gezondheid. Een gewenste werksfeer is dus niet de enige belangrijke kwestie bij thuiswerken. Minstens zo belangrijk is het fysieke aspect. Op kantoor zijn speciaal ontworpen bureaustoelen aanwezig en is het bureau van ideale hoogte. Soms is een bureau zelfs verstelbaar. Thuis is het meubilair vaak ingericht op ontspanning. Of op een diner van enkele uren. De eettafelstoelen zijn echter niet gemaakt om een volledige werkdag stabiel op te zitten. Daar is een geschikte bureaustoel voor nodig. 

Ook een te laag bureau bij een thuiswerkplek heeft gevolgen voor de houding. Het is niet gezond om urenlang met een gebogen hoofd naar een laptopscherm te kijken. Na verloop van tijd zorgt dat voor fysieke klachten. Daarom is het belangrijk om ook thuis de juiste bureau(stoelen) te hebben. 

Beste kwaliteit thuiswerkplek

KMP werkt alleen met producten van de hoogste kwaliteit. Daarom geven wij op bijna alle producten 10 jaar garantie. Wij leggen ons toe op een divers assortiment waarbij kwaliteit en design speerpunten zijn. Ook moet de prijs passend zijn. KMP beschikt over een eigen magazijn. We kunnen onze producten dus direct afleveren. Dat bevordert de snelheid van levering. 

De thuiswerkplek naar wens is te vinden bij KMP. In de uitgebreide productbeschrijvingen staat alle informatie die nodig is om tot een goede keuze te komen. Bij verdere vragen staan wij klaar met deskundig en persoonlijk advies. Door het gevarieerde aanbod en de hoge kwaliteit komt elke werknemer uit bij de thuiswerkplek die hij of zij graag wil. 

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2023. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0