Thuiswerkplek

HomeWerkplek Thuiswerkplek 15
Actieprijs!
Combi Aanbieding THUIS WERKPLEK

Combi Aanbieding THUIS WERKPLEK

Complete werkplek voor thuis incl. Bureaustoel uit voorraad leverbaar!
Thuiswerken? Geen probleem met deze super aanbieding bestaande uit een elektrisch in hoogte verstelbare zit-statafel inclusief bladkleur naar keuze en een goede moderne bureaustoel, model Valencia.
595.00895.00
F1 Bureaustoel NET
Actieprijs!

F1 Bureaustoel NET

395.00657.00
FILO Comfort
Actieprijs!

FILO Comfort

258.00398.00
FLOW DESK
Actieprijs!

FLOW DESK

739.00839.00
Actieprijs!
FORTY7

FORTY7

Bureaustoel, rugleuning gestoffeerd, achterzijde kunststof zwart
Nieuw van Prosedia: de Forty7 bureaustoel, standaard uitgevoerd met:- autolift synchroontechniek- zitting gestoffeerd (zwart)- rugleuning gestoffeerd (zwart), achterzijde kunststof zwart- zitdiepte- en zitneigverstelling- verstelbare lendensteun
299.00420.00
LOPP

LOPP

Vanaf 1061.00
RETRO

RETRO

735.00
SE7EN 3464
Actieprijs!

SE7EN 3464

278.00406.00
THUISWERKPLEK Aanbieding!

THUISWERKPLEK Aanbieding!

Complete werkplek voor thuis incl. bureaustoel uit voorraad leverbaar!
Thuiswerken? Geen probleem met deze super aanbieding bestaande uit een elektrisch in hoogte verstelbare zit-statafel inclusief bladkleur naar keuze en een goede moderne bureaustoel, model Valencia.
595.00

Thuiswerkplek

Een passend bureau, de gewenste verlichting en een stoel die het comfort compleet maakt. KMP zorgt voor een thuiswerkplek die nergens aan ontbreekt. Hier staan alle producten die bijdragen aan een ideale thuiswerkplek. Ook bieden wij persoonlijk en deskundig advies. Een thuiswerkplek behoort in bijna elke sector steeds meer tot de norm, dus is het belangrijk dat deze naar wens is ingericht.

Geen mens is hetzelfde. Het is dus belangrijk dat ieder de sfeer kan kiezen waarin hij of zij het liefste aan de slag gaat. Daarom heeft KMP een gevarieerd aanbod als het gaat om bijvoorbeeld bureaus, verlichting en bureaustoelen. Deze bezorgen wij zelf. Ook worden de meeste producten direct gemonteerd bij levering.

Thuiswerken zonder fysieke klachten

Een goed bureau en een comfortabele bureaustoel is cruciaal voor de gezondheid. Een gewenste werksfeer is dus niet de enige belangrijke kwestie bij thuiswerken. Minstens zo belangrijk is het fysieke aspect. Op kantoor zijn speciaal ontworpen bureaustoelen aanwezig en is het bureau van ideale hoogte. Soms is een bureau zelfs verstelbaar. Thuis is het meubilair vaak ingericht op ontspanning. Of op een diner van enkele uren. De eettafelstoelen zijn echter niet gemaakt om een volledige werkdag stabiel op te zitten. Daar is een geschikte bureaustoel voor nodig. 

Ook een te laag bureau bij een thuiswerkplek heeft gevolgen voor de houding. Het is niet gezond om urenlang met een gebogen hoofd naar een laptopscherm te kijken. Na verloop van tijd zorgt dat voor fysieke klachten. Daarom is het belangrijk om ook thuis de juiste bureau(stoelen) te hebben. 

Beste kwaliteit thuiswerkplek

KMP werkt alleen met producten van de hoogste kwaliteit. Daarom geven wij op bijna alle producten 10 jaar garantie. Wij leggen ons toe op een divers assortiment waarbij kwaliteit en design speerpunten zijn. Ook moet de prijs passend zijn. KMP beschikt over een eigen magazijn. We kunnen onze producten dus direct afleveren. Dat bevordert de snelheid van levering. 

De thuiswerkplek naar wens is te vinden bij KMP. In de uitgebreide productbeschrijvingen staat alle informatie die nodig is om tot een goede keuze te komen. Bij verdere vragen staan wij klaar met deskundig en persoonlijk advies. Door het gevarieerde aanbod en de hoge kwaliteit komt elke werknemer uit bij de thuiswerkplek die hij of zij graag wil. 

KMP Kantoormeubilair
Gyroscoopweg 84
1042 AX Amsterdam

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN enPARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2020. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0