Bureaulampen

Bureaulampen

Tips voor het kiezen van de juiste bureaulamp

Verlichting speelt een cruciale rol in onze dagelijkse werkzaamheden, en een goede bureaulamp is essentieel voor een productieve en comfortabele werkomgeving. Of je nu thuis werkt, studeert of op kantoor bent, een goed verlichte werkplek is van groot belang.

Bureaulampen bieden niet alleen verlichting, maar kunnen ook de sfeer en het algehele design van je werkplek verbeteren. Bij het kiezen van een bureaulamp zijn er verschillende factoren waar je rekening mee kunt houden. Ten eerste is het belangrijk om te letten op de lichtbron. LED-lampen zijn tegenwoordig erg populair vanwege hun energiezuinigheid en duurzaamheid. Ze gaan langer mee en verbruiken minder energie dan traditionele gloeilampen. Daarnaast bieden LED-lampen vaak instelbare lichtniveaus, waardoor je de helderheid kunt aanpassen aan je behoeften.

De tekst gaat onderaan de pagina verder.
Bureaulampen

Onze merken Bureaulampen

Kartell Partner Shop AmsterdamMartinelli LuceROTALIANANEMO Lighting OluceGötessonsLEUCOS
HomeVerlichting Bureaulampen 21
Colibri Bureaulamp

Colibri Bureaulamp

Design Emiliana Martinelli (2009-2011)
De Colibri van Martinelli Luce, ontworpen door Emiliana Martinelli, is een stoere draaibare bureaulamp met een draaibare kop en een LED lichtbron met touch control.
380,-
ELICA
Actieprijs!

ELICA

580,-
464,-
Bespaar nu 20%
Fluida
Actieprijs!

Fluida

350,-
280,-
Bespaar nu 20%
JJ SMALL LED
Actieprijs!

JJ SMALL LED

329,-
229,-
Bespaar nu 30%
L'AMICA
Actieprijs!

L'AMICA

380,-
266,-
Bespaar nu 30%
Mini Coupé 2201
Actieprijs!

Mini Coupé 2201

325,-
260,-
Bespaar nu 20%
String T1 MINI
Actieprijs!

String T1 MINI

318,-
254,40
Bespaar nu 20%
UNTITLED Table linear

UNTITLED Table linear

mét GRATIS voet of bladklem!
NEMO Untitled is een familie van LED-tafel-, vloer- en wandlampen in geëxtrudeerd mat zwart gelakt aluminium met gewrichten voor flexibele en dynamische positionering van het licht.
245,-
LUXY T2 Bureaulamp
Actieprijs!

LUXY T2 Bureaulamp

398,-
318,40
Bespaar nu 20%
SPIDER 291 Tafellamp
Actieprijs!

SPIDER 291 Tafellamp

700,-
525,-
Bespaar nu 25%
Actieprijs!
STRING T1

STRING T1

Design Dante Donegani & Giovanni Lauda (2011)
Rotaliana String bureaulamp met dubbele arm voorzien van 9W Mid Power LED lichtbroninclusief tafelvoet! .
345,-
276,-
Bespaar nu 20%
TAJ

TAJ

398,35
TAJ Mini

TAJ Mini

214,05

Een andere factor om te overwegen is de flexibiliteit en aanpasbaarheid van de lamp. Bureaulampen met verstelbare armen en draaibare koppen bieden de mogelijkheid om het licht te richten waar je het nodig hebt. Dit is vooral handig als je specifieke taken uitvoert die gerichte verlichting vereisen, zoals lezen, schrijven of tekenen.

Daarnaast is het belangrijk om te letten op de kleurtemperatuur van de lamp. Warm wit licht (rond de 2700-3000 Kelvin) creëert een gezellige en ontspannen sfeer, terwijl koel wit licht (rond de 5000-6500 Kelvin) ideaal is voor concentratie en helderheid. Sommige bureaulampen hebben zelfs instelbare kleurtemperaturen, zodat je kunt afwisselen afhankelijk van je behoeften.

Tot slot is het design van de bureaulamp van belang. Je wilt immers een lamp die niet alleen functioneel is, maar ook bij je persoonlijke stijl en de inrichting van je werkruimte past. Er zijn talloze designs beschikbaar, van strak en modern tot klassiek en vintage. Kies een lamp die zowel esthetisch aantrekkelijk is als goed past bij de rest van je werkplek.

Kortom, een goede bureaulamp is essentieel voor een optimale werkomgeving. Let bij het kiezen van een bureaulamp op de lichtbron, flexibiliteit, kleurtemperatuur en design. Door deze factoren in overweging te nemen, kun je de perfecte bureaulamp vinden die niet alleen zorgt voor de juiste verlichting, maar ook bijdraagt aan de algehele sfeer en functionaliteit van je werkplek.

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2023. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0