Maandag 27 Juni gesloten. Magazijn voor leveringen van 10.00 - 17.30 wel geopend.

Receptie

HomeOntvangen Receptie 8
Information Desk

Information Desk

De modulaire informatiebalie van Cube Design is een baliesysteem, dat kan worden aangepast aan de individuele taak.
3979,-
SPLAY

SPLAY

1100,-
SNACK BAR

SNACK BAR

850,-
SLICE

SLICE

Op aanvraag
FIFTY_FIFTY

FIFTY_FIFTY

Vanaf 1294,-
FIFTY-FULL

FIFTY-FULL

Incl. LED verlichting!
De Rivage receptiebalie van Buronomic biedt trotse lijnen, waarbij de indrukwekkende geometrie wordt onderbroken door de golvende lijnen van de heldere gevel.
Vanaf 1663,-

Receptie

De entree of ontvangstruimte is vaak het eerste fysieke contact met de organisatie. Stel daarom de juiste eisen aan een receptiebalie, afgestemd op het karakter van de onderneming. Natuurlijk zijn prijs, design en kwaliteit bekende aandachtspunten, maar ook andere kenmerken kunnen een belangrijke rol spelen voor zowel de bezoeker als de medewerkers die achter de balie werkt.

Zaken als wachttijden, arbo-wetgeving, comfort, maar ook voorkomen van agressie en hygiënische eigenschappen van de ontvangstbalie kunnen doorslaggevend zijn in het maken van een juiste keuze.

Naast een omvangrijk leveringsprogramma voor de inrichting van ontvangstruimten kan KMP u altijd vrijblijvend adviseren over uitvoering, prijzen, kwaliteit, certificering en andere criteria bij de aanschaf van meubilair voor ontvangst van uw gasten.

Downloads Receptie

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2022. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0