Aanbiedingen ontvangen?

Wekelijks aantrekkelijke kortingen van KMP Kantoormeubilair per e-mail. Afmelden kan met één klik, we gebruiken het e-mailadres nergens anders voor en voldoen aan de AVG. Lees graag ons privacyreglement.

Controleer uw inbox

U ontvangt een e-mailbericht met instructies om de registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt de registratie niet verwerkt.

Niet leesbaar?
De stoel met statiegeld. Laagste ECO-footprint van Nederland

De KWART is een comfortabele designstoel ontworpen door Ton Haas. Met zijn luchtige zitting en de sterke constructie is er weinig materiaal nodig voor de productie van deze stoel en is hij licht van gewicht.

De KWART kan tegen een stootje en is ideaal voor drukke en veelgebruikte ruimtes zoals kantine en informele ruimtes, maar ook voor thuis of op het terras.

Bekijk de Circuform KWART voor een compleet overzicht.

Meerdere artikelen nodig? Vraag altijd een offerte aan voor een extra scherpe prijs!  Aanbiedingen geldig t/m 31 oktober 2021. Levertijd KWART Chair gemiddeld binnen 5-8 werkdagen 

 
KMP Kantoormeubilair
Gyroscoopweg 84
1042 AX Amsterdam
020 - 617 01 26
info@kmpkantoormeubilair.nl
Facebook
Instagram

KMP Kantoormeubilair levert zowel aan BEDRIJVEN als  PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of montagekosten op aanvraag. Aan deze mailing kunnen geen rechten worden ontleend.

KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2021. Lees graag de leveringsvoorwaarden.

1
0