Aanbiedingen ontvangen?

Wekelijks aantrekkelijke kortingen van KMP Kantoormeubilair per e-mail. Afmelden kan met één klik, we gebruiken het e-mailadres nergens anders voor en voldoen aan de AVG. Lees graag ons privacyreglement.

Controleer uw inbox

U ontvangt een e-mailbericht met instructies om de registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt de registratie niet verwerkt.

Niet leesbaar?
Exclusief voordeel op de SAPIENS High Boekenstandaard

Dé originele Sapiens High uit Italie, ontworpen door Bruno Rainaldi, is een verticale boekenstandaard voorzien van 14 horizontale metalen legplanken (19x14cm), geschikt voor het opbergen van ongeveer 70 boeken.

Uit voorraad leverbaar in wit, zwart, aluminium en antraciet. Indien u de Sapiens komt afhalen ontvangt u een extra korting van 30,-- !

De Leo & Nardo zijn alternatieven op de Sapiens, met resp. verspringende of draaibare plankjes.

Bezoek de Collectie Sapiens voor een compleet overzicht.

Meerdere artikelen nodig? Vraag altijd een offerte aan voor een extra scherpe prijs!  Aanbiedingen geldig t/m 31 mei 2021. De Sapiens zijn uit voorraad leverbaar!

 
 
 
KMP Kantoormeubilair
Gyroscoopweg 84
1042 AX Amsterdam
020 - 617 01 26
info@kmpkantoormeubilair.nl
Facebook
Instagram

KMP Kantoormeubilair levert zowel aan BEDRIJVEN als  PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of montagekosten op aanvraag. Aan deze mailing kunnen geen rechten worden ontleend.

KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2021. Lees graag de leveringsvoorwaarden.

1
0