Aanbiedingen ontvangen?

Wekelijks aantrekkelijke kortingen van KMP Kantoormeubilair per e-mail. Afmelden kan met één klik, we gebruiken het e-mailadres nergens anders voor en voldoen aan de AVG. Lees graag ons privacyreglement.

Controleer uw inbox

U ontvangt een e-mailbericht met instructies om de registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt de registratie niet verwerkt.

Niet leesbaar?
5 Prijswinnende Ibiza terrasstoelen met fraaie korting

Deze week speciale korting op onze Ibiza terrasstoelen, ontworpen door Eugeni Quitllet voor VONDOM, met speciale aandacht voor de prijswinnende Lounge Chair

Ibiza is is ook verkrijgbaar in de Revolution-uitvoering, geheel gemaakt van gerecyclede visnetten en plastic afval die zijn verzameld uit de Middellandse Zee.

Bezoek de Collectie Vondom Terras voor een compleet overzicht van alle modellen en uitvoeringen.

Meerdere artikelen nodig? Vraag altijd een offerte aan voor een extra scherpe prijs!  Aanbiedingen geldig t/m 30 april 2021. De IBIZA stoelen hebben een gemiddelde levertijd van ca. 2-3 weken

 
 
 
 
 
KMP Kantoormeubilair
Gyroscoopweg 84
1042 AX Amsterdam
020 - 617 01 26
info@kmpkantoormeubilair.nl
Facebook
Instagram

KMP Kantoormeubilair levert zowel aan BEDRIJVEN als  PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of montagekosten op aanvraag. Aan deze mailing kunnen geen rechten worden ontleend.

KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2021. Lees graag de leveringsvoorwaarden.

1
0