VONDOM

VONDOM

Innovatief en toonaangevend in- en outdoor design

HomeMerken VONDOM Artikelen 143
Actieprijs!
VERTEX TABLE + 6 VOXEL CHAIRS met kussen - OUTLET -

VERTEX TABLE + 6 VOXEL CHAIRS met kussen - OUTLET -

Design Karim Rashid
De moderne VERTEX Tafel van Vondom met een Full HPL blad (witte kern!), geschikt voor buitengebruik.
2155,-3155,-
SPRITZ Armchair
Actieprijs!

SPRITZ Armchair

89,1099,-
VERTEX Chair
Actieprijs!

VERTEX Chair

265,-334,-
AFRICA Armchair
Actieprijs!

AFRICA Armchair

100,-114,-
Actieprijs!
AFRICA Sun Lounger

AFRICA Sun Lounger

Design Eugeni Quitllet (2022)
Een stuk van eenvoudige en natuurlijke vormen die maximale ontspanning mogelijk maakt in de buurt van de zee of het zwembad.
399,-504,-
FAZ Planters

FAZ Planters

Op aanvraag
FAZ Sunbed

FAZ Sunbed

Op aanvraag
GATSBY Cylinder
Actieprijs!

GATSBY Cylinder

148,-185,-
PAL LED Planters

PAL LED Planters

Plantenbak in ICE uitvoering met LED Light White, optioneel ook verkrijgbaar in een LED RGBW uitvoering.
Vanaf 503,-
AFRICA barstool
Actieprijs!

AFRICA barstool

100,-114,-
Getoond 1 tot 21 van 143. Er zijn meerdere pagina's.

VONDOM

Het in Valencia gevestigde Vondom drukt een duidelijke stempel op designmeubilair. Met showrooms en flagshipstores over de hele wereld, laten ze zien overal in de smaak te vallen. De unieke Vondom stijl laat zich herkennen door minimalisme, gecombineerd met spannende lijnen en subtiele vouwen. Bijna alle Vondom producten zijn zowel binnenshuis als buitenshuis te gebruiken.

De kenmerkende stijl van Vondom

Vondom werkt graag samen met verschillende designers om de productlijn zo divers mogelijk te houden, terwijl vastgehouden wordt aan de unieke stijl. Zo is ook Marcel Wanders betrokken geweest bij de totstandkoming van de Suave Collection, bestaande uit een modulaire bank en een set van enorme vazen. Ongeacht de designer voor de specifieke collectie, de stempel van Vondom is altijd zichtbaar. Dit doen ze voornamelijk door het gebruik van dezelfde materialen, kleuren en vloeiende lijnen die op een zelfde manier onderbroken worden door hoeken, vouwen en lijnen.

De producten van Vondom

De producten van Vondom zijn echte eyecatchers en doen het daarom heel goed in ontvangstruimtes, lounges, inspiratieruimtes en op balkons of terrassen. Omdat het design van de producten al zo uitgesproken is, volstaat het vaak om de kleur zo neutraal mogelijk te houden. Daarom zijn de producten van Vondom altijd verkrijgbaar in zwart en wit met soms een paar extra kleuren om nuance aan te brengen. Naast stoelen en banken heeft Vondom ook hele stijlvolle plantenbakken en verlichtingsoplossingen.

Waarom KMP Kantoormeubilair graag Vondom aanbiedt

Vondom laat zien dat prachtig en inspirerend design perfect samengaat met hoogstaande kwaliteit. Met een meubelstuk of accessoire van Vondom laat een organisatie meteen zien creativiteit en esthetiek hoog in het vaandel te hebben staan. Alle producten van Vondom zijn bij KMP Kantoormeubilair te bestellen, ook wanneer deze niet op de site staan aangegeven. Neem daarvoor direct contact met ons op en wij denken graag mee over de mogelijkheden.

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2022. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0