Wij zijn verhuisd! Nog even geen bezoek aan onze showroom mogelijk.

KARTELL Partner Shop Amsterdam

KARTELL Partner Shop Amsterdam
HomeMerken KARTELL Partner Shop Amsterdam Artikelen 280
CHARLA

CHARLA

Design Patricia Urquiola (2021)
Nieuw in de Kartell collectie: CHARLA.
Vanaf 491.74
LUNAM

LUNAM

Vanaf 1536.36
LUNAT

LUNAT

1223.97
THIERRY

THIERRY

1298.35
UNDIQUE

UNDIQUE

Vanaf 523.97
Viscount of Wood

Viscount of Wood

Vanaf 1425.62
KARTELL Home Sweet Home Office

KARTELL Home Sweet Home Office

Complete thuiswerkset van Kartell bestaande uit een FOUR Tafel met soft-touch (FENIX) blad, een MOBIL Mat ladenblok, een MAUI bureaustoel gestoffeerd met armleuningen en een ALEDIN Bureaulamp! Uiteraard zijn de kleuren van de...
2317.35
A.I.

A.I.

166.12
P/WOOD

P/WOOD

367.77
P/Wood

P/Wood

504.13
Q/WOOD

Q/WOOD

480.99
SMATRIK

SMATRIK

296.69
SMATRIK

SMATRIK

418.18
SMATRIK Stool

SMATRIK Stool

Vanaf 285.95
CATWALK

CATWALK

168.60
VENICE

VENICE

176.86
Getoond 1 tot 21 van 280. Er zijn meerdere pagina's.

KARTELL Partner Shop Amsterdam

Kartell is een van de symbolen als het gaat om Italiaanse design in de wereld. Het bestaat al sinds 1949, toen het werd opgericht door Giulio Castelli. Kartell werkt samen met de beste ontwerpers van de wereld. De producten van onze partnershop in Amsterdam zijn multifunctioneel, voor breed gebruik bedoeld en makkelijk in gebruik. Een product van Kartell is direct herkenbaar. 


 

Kartell staat voor...

 

Kartell is een combinatie van creativiteit, technologie, glamour, functionaliteit, kwaliteit en innovatie. De producten van Kartell zijn multifunctioneel, eenvoudig in gebruik en hebben een visuele aantrekkingskracht. Het aanbod van Kartell, onze partner shop in Amsterdam, wordt wereldwijd erkend voor de klasse en duurzame functionaliteit dat het bezit. Bij de ontwikkeling van Kartell-producten ligt de focus op de continue evolutie in de manier waarop we gebruik maken van materialen en experimenteren met nieuwe technologieën.

 

Denk bijvoorbeeld aan de complete thuiswerkset van Kartell: de Home Sweet Home Office. Deze bestaat uit een FOUR Tafel met soft-touch blad, een Mobil Mat ladenblok, Maui bureaustoel gestoffeerd met armleuningen en een ALEDIN Bureaulamp. De Mobil Aledin en Maui zijn uiteraard in verschillende kleuren verkrijgbaar. 

 

Kartell heeft het beste in huis

 

Dat is echter niet alles. Ook bijvoorbeeld in de keuken heeft Kartell de perfecte inrichting in huis. De Charles Ghost - medium is een transparante barkruk die net de extra huiselijkheid meebrengt die een keuken nog mist. Eenvoudig te verschuiven en het creëert zitplekken waar nodig. Niet alleen binnen, want de Charles Ghost medium is ook geschikt voor buiten. Van een regenbui raakt deze barkruk niet in de war. Ook hier kunt u kiezen uit verschillende kleuren: kristal, fumé, amber, stofblauw, glossy white of glossy black. Alles kan in dezelfde kleur worden geleverd, maar setjes van twee kan ook een levendig effect creëren in uw ruimte. 

 

De kwaliteit van onze Partnershop Amsterdam Kartell wordt vergezeld door die van ons. Bij KMP richten we ons op de drie-eenheid kwaliteit, design en betaalbaarheid. Het oog wil immers iets, maar de portemonnee hoeft niet leeg. Niet alleen onze producten zijn van hoge kwaliteit. Onze service is dat ook. Het maakt niet uit hoe groot de bestelling is, wij leveren persoonlijk en deskundig advies. Doordat KMP het transport in eigen beheer heeft is de kans op fouten in de levering erg klein en zijn deze direct oplosbaar. De levering is tevens snel, aangezien we beschikken over een eigen magazijn. Zo geniet u binnen de kortste keren van uw Kartell-product. 

 


 

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2021. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0