CUBE Design

CUBE Design
HomeMerken CUBE Design Artikelen 52
Cabletray

Cabletray

Metalen horizontale kabelgoot met 2 kabeldoorvoeren, makkelijk horizontaal te monteren onder een bureaublad, geschikt voor bladen 160cm.
52,-
FLOW Bureau@Home
Actieprijs!

FLOW Bureau@Home

459,-706,-
FLOW DESK
Actieprijs!

FLOW DESK

638,-838,-
FLOW Desk
Actieprijs!

FLOW Desk

628,-838,-
HIGH Cube

HIGH Cube

110cm hoog!
Een hoge tafel nodigt uit tot korte en informele bijeenkomsten, bijvoorbeeld op beurzen, conferenties of gewoon als een tafel voor een ontvangst of lunch.
Vanaf 1499,-
LITE CUBE Bartafel

LITE CUBE Bartafel

Vanaf 1154,-
PENTRAY
Actieprijs!

PENTRAY

83,-103,-
QUADRO

QUADRO

Op aanvraag
QUADRO Flower Box

QUADRO Flower Box

Een plantenbak die past op de Quadro Pull-Out cabinets! Je kan ervoor kiezen om dezelfde kleur te gebruiken voor de plantenbak, maar je kan ook een andere kleur kiezen om te zorgen voor contrast.
Vanaf 268,-
Getoond 1 tot 21 van 52. Er zijn meerdere pagina's.

CUBE Design

Het bedrijf Cube Design A/S is opgericht in 1980. Vanaf het begin is het een visie geweest om zowel hoogwaardige als functionele meubelen te ontwerpen en produceren. Cube Design slaagde daarin en is nu een bekende en gewaardeerde naam in de Deense meubelindustrie.

Kwaliteit is altijd al een kenmerk van Cube Design geweest, ze produceren uitsluitend hoogwaardige meubelen met een lange levensduur en doen geen concessies aan design of kwaliteit.

Cube Design is FSC-gecertificeerd. FSC is uw garantie dat er niet meer hout wordt gekapt dan het bos zelf kan reproduceren. Al het hout of papier in een FSC-gecertificeerd product is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en/of andere verantwoorde bronnen en elke schakel in de toeleveringsketen moet een FSC-certificaat hebben.

Ook heeft Cube een actieve keuze gemaakt voor het milieu. Haar elektriciteitsverbruik is alleen afkomstig is van gecertificeerde elektriciteit, die wordt geleverd door waterkrachtcentrales of windmolens.

Bij Cube Design werken 45 mensen en ze beschikt over 9.000 m² productievoorzieningen in Hammel, Denemarken. Cube Design exporteert voornamelijk binnen Scandinavië,  vooral Noorwegen, maar ook naar de rest van Europa.

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2022. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0