COMFEE

COMFEE

Design Anna Hrecka (2007)
De Noti COMFEEE fauteuil collectie, geïnspireerd naar een etherische paardenbloem, is een grote aanwinst voor lichte en comfortabele stoelen voor thuis.
Vanaf
465 .00
Incl. BTW: 562.65

De Noti COMFEEE fauteuil collectie, geïnspireerd naar een etherische paardenbloem, is een grote aanwinst voor lichte en comfortabele stoelen voor thuis.
Het ongewoon geweldige comfort die iedereen beleeft is te danken aan een nieuw systeem welke is gefixeerd op een metalen frame. De fauteuil geeft door haar vorm de gebruikers de mogelijkheid om zelf de meest comfortabele positie te kiezen terwijl het tegelijkertijd kalmte en rust uitstraalt voor de hele kamer. Door de zeer uitgebreide keuzes aan kleur paletten en speciale stoffen, drie types van stiksels voor gestoffeerde versies maar ook door de mogelijkheid om een zitting te prepareren voor het gaas (welke ook in outdoor versies zijn) maakt het altijd mogelijk om met deze stoel aan elke wens van de individuele gebruiker tegemoet te komen.

Bestelnummer
CE/T/-
Merk
Rubrieken
Collecties
Verkrijgbaar in de kleuren
AGAVA (Stofgroep B)
BLAZER (Stofgroep C)
ERA (Stofgroep A)
MAIN LINE FLAX (Stofgroep B)
MEDLEY (Stofgroep A)
PRESCOTT Leather (Stofgroep F)
HARPER (Stofgroep C)
REMIX 2 (Stofgroep C)
STAMSKIN (Stofgroep B)
HALLINGDAL 65 (Stofgroep D)
MONZA (Stofgroep C)
STEELCUT TRIO 3 (Stofgroep D)
STEP & STEP MELANGE (Stofgroep B)
MELANGE NAP (Stofgroep D)
PATINA (Stofgroep B)

Kijk ook eens naar…

COMFEE NET

COMFEE NET

370.00
KMP Kantoormeubilair
Gyroscoopweg 84
1042 AX Amsterdam

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2021. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0