KWART Chair
Actieprijs!

KWART Chair

Laagste ECO-footprint van Nederland!
De KWART is een comfortabele designstoel ontworpen door Ton Haas.
Minimale besteleenheid: 2
99.00
89 .00
Incl. BTW: 107.69

KWART ChairKWART ChairKWART ChairKWART Chair
De KWART is een comfortabele designstoel ontworpen door Ton Haas.
Met zijn luchtige zitting en de sterke constructie is er weinig materiaal nodig voor de productie van deze stoel en is hij licht van gewicht.

De KWART kan tegen een stootje en is ideaal voor drukke en veelgebruikte ruimtes zoals kantine en informele ruimtes, maar ook voor thuis of op het terras.

In juni 2021 is door een onafhankelijk bureau een LCA van 0,25 aan de KWART gegeven. Daarmee is KWART met afstand de stoel met de laagste eco-footprint die momenteel in de markt verkrijgbaar is. Dit komt onder meer doordat de stoel in Nederland wordt geproduceerd van volledig gerecycled kunststof.

Bovendien zet Circuform voor deze stoel statiegeld in die bij het retour nemen weer uitbetaald wordt. U ontvangt Eur.  10,-- retour bij teruggave van de stoel, ongeacht in welke staat.  Ongeacht de staat van de stoel. Het kunststof hergebruiken we in ons productieproces en daarmee is de cirkel van de KWART rond.

 

  • Afmeting: 48x82cm (BxH)
  • Zithoogte: 46cm
  • Gewicht: 2,8kg
  • Materiaal: 100% gerecycled polypropyleen uit Noord Holland!

 


Bestelnummer
4410
Merk
Designer
Rubrieken
Verkrijgbaar in de kleuren
WT Signal White (RAL 9003)
GR Platinum Grey (RAL 7036)
BL Graphite Black (RAL 9011)

Kijk ook eens naar…

CORAL® Chair
Actieprijs!

CORAL® Chair

129.00162.00
KMP Kantoormeubilair
Gyroscoopweg 84
1042 AX Amsterdam

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2021. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0