NIVO

NIVO

Design Michael Hilgers
Casala presenteert Nivo! Een uitgesproken bijzettafel die door het kenmerkende gevouwen blad over meerdere niveaus beschikt.

Casala presenteert Nivo! Een uitgesproken bijzettafel die door het kenmerkende gevouwen blad over meerdere niveaus beschikt.
Hier ontleent deze stijlvolle tafelserie dan ook haar naam aan. Nivo is verkrijgbaar als bijzettafel en salontafel in meerdere maatvoeringen. De Nivo bijzettafel is volledig uitgevoerd in staal. Het tafelblad en onderstel worden afgewerkt met een matte structuur poedercoating, verkrijgbaar in diverse eigentijdse kleuren. De salontafel wordt uitgevoerd met massief eikenhouten poten en is beschikbaar in twee afmetingen.

Tafelblad
Stalen tafelblad afgewerkt met een matte fijnstructuur poedercoating, verkrijgbaar in diverse standaard kleuren. Overige kleuren op aanvraag.

Onderstel
Staal (side table) of massief eiken poten (coffee table).

Afmetingen (BxDxH)
Side table: 80 x 46 x 55cm
Coffee table: 80 x 46 x 40cm
Coffee table large: 90 x 58 x 40cm


Merk
Rubrieken
Collecties

Kijk ook eens naar…

TAIL Laptoptafel
Actieprijs!

TAIL Laptoptafel

186,-196,-

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2022. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0