ERGO DUO RISE
Actieprijs!

ERGO DUO RISE

De Ergo Duo Rise is een face-to-face uitvoering van het TOPMERK ERGONICE en heeft door zijn extra dikke pootstel een industriële uitstraling en is tevens extra stabiel.

ERGO DUO RISE ERGO DUO RISE ERGO DUO RISE
De Ergo Duo Rise is een face-to-face uitvoering van het TOPMERK ERGONICE en heeft door zijn extra dikke pootstel een industriële uitstraling en is tevens extra stabiel.
Zittend of staand werken, het kan allebei doordat beide werkplekken separaat een elektrisch verstelbaar onderstel hebben welke wordt aangedreven door 2 BOSCH motoren en uitgevoerd zijn met een digitaal display waarin 4 hoogte-instellingen in het geheugen geprogrammeerd kunnen worden. Met het bereik van 65 cm tot 130 cm is dit zit/sta bureau voor een brede doelgroep bruikbaar. Geschikt voor professioneel gebruik en tot 80 kg belastbaar per werkplek (inclusief bovenblad). U koopt een basisframe waarna u kunt kiezen uit diverse aanvullende onderdelen: Kabelbak, kabelslangen, privacy panel en bladen. De ERGO DUO RISE wordt standaard geleverd met 2 JAAR GARANTIE ! Leverbaar in diverse kleurcombinaties.

Afmeting: 140-180x165x65-130cm (BxDxH)

 

N.B. ARTIKEL WORDT STANDAARD ONGEMONTEERD GELEVERD

(Montagekosten op aanvraag)

 

OPTIONEEL:

  • Kabelbak DUO horizontaal (+ Eur.  110,--)
  • Kabelslang DUO 
  • Blad 160x80cm (+ Eur.  90,--) 
  • Privacy Panel DUO 160cm/180cm  

 


Bestelnummer
ERGO.RISE.DUO
Merk
Verkrijgbaar in de kleuren
Aluminium RAL 9006
Antraciet
Wit RAL 9010
Zwart

Kijk ook eens naar…

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2022. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0