MAKI Alucompact/Pure white (124cm)

MAKI Alucompact/Pure white (124cm)

Diepte 124cm
De jarenlange samenwerking tussen Kristalia en Bartoli Design heeft geresulteerd in echte bestsellers zoals de Sushi- en Nori-tafels.
Vanaf
2938,84
Incl. BTW: 3556.00

MAKI Alucompact/Pure white (124cm)MAKI Alucompact/Pure white (124cm)MAKI Alucompact/Pure white (124cm)MAKI Alucompact/Pure white (124cm)
De jarenlange samenwerking tussen Kristalia en Bartoli Design heeft geresulteerd in echte bestsellers zoals de Sushi- en Nori-tafels.
Nu is het tijd voor Maki: een tafel ook geïnspireerd door een idee van pure eenvoud, met typisch oosterse aantrekkingskracht en beenprofielen met aangenaam afgeronde, in plaats van scherpe hoeken. Net als de andere tafelprojecten van Bartoli Design, is Maki ook beschikbaar in een uitschuifbare of vaste versie, in verschillende afmetingen en kleuren, waardoor een veelvoud aan esthetische en functionele oplossingen mogelijk is. Deze versie van de Maki tafel is 124cm diep en alleen beschikbaar met een Alucompact® of Pure white blad. Deze tafel is NIET beschikbaar als uitschuifbare tafel.

lengte 209 - 277

 

Leg finish:

  • White lacquered aluminium (similar to RAL 9016)
  • "Alucompact® sand grey" lacquered aluminium (similar to RAL 9002)
  • "Alucompact® anthracite grey" lacquered aluminium (similar to RAL 7015)
  • Black lacquered aluminium (similar to RAL 9004)
  • Olive green lacquered aluminium (colour reference "Olive green polyurethane PO08")
  • "Exclusive" lacquered steel (Brown, Champagne, Onyx black, Space gray)

Bestelnummer
01MAK71F
Merk
Designer
Rubrieken
Verkrijgbaar in de kleuren
Alucompact white
Alucompact sand grey
Alucompact anthracite grey
Alucompact black
Pure-White laminate

Kijk ook eens naar…

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2022. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0